Thursday, March 14, 2013

Korset Murah


Natural Bamboo Slimming Suit 


Penerangan jelasnye  ~org berisi pakai untuk pecah bakar lemak
                                  ~org kurus pakai untuk sorok lemak
haa sorok lemak?ye laa..bukan semua org kurus takde lemak kann..kann
tak percaye try cek tgk perut betul2 kempis ke,klu pakai kebaya agak2 nmpk tak perut ?
tgk peha n try pegang blakang bwh pd garisan bra tu ..haaa kan ada, cuma mgkin tak le sejelas org yg berisi bdnnye
so ,untuk itu saye saran pakai la body shaper/korset ni yg sgt2 tak rimas ! tak gatal bila dipakai ! murah pulak tu ! saye jamin keselesaannye sbb saye pun pakai *-*

spesel korset ni ---->bila kite nak buang air tak perlu buke sebab bhgn bwhnyer berlubang


Harga korset ni mula2 keluar di pasaran dulu RM89 ,lps tu turun ke RM65 
sebab harga turun kerana terlalu byk di pasaran, lagi2 jualan di internet sgtla hebat skrg
dan sekarang saye suke hati sgt nak bagi harga terendah untuk sehelai kini hanya RM43 sahaja
tapi...kalau ada yg berkenan nak ambik secara borong atau dropship korset ini sgt2 dialukan *-*

Boleh watsap di 014-8021233 atau terus kunjungi fb saye https://www.facebook.com/ilhamOni
( update hari ni 13/7/13 PROMOSI AIDILFITRI , cuma RM39 free pos! )

BESTNYE KORSET NI SEBAB-->

  • ☑Sut yg semakin menjadi pilihan ramai wanita
  • ☑ Takde cangkuk2, xde zip, xde tulang2 yg menyakitkan
  • ☑ Mudah pakai,sarung dari bawah
  • ☑ Mudah ke tandas - penties wajib pakai kt luar ye
  • ☑ Dijamin tidak bergulung2
  • ☑ Material serap peluh, tahan lasak - sgt selesa


SIZE

Size S-M (45-60kg) : Pinggang < 30 inci, pinggul < 38 inci, berat < 60kg
Size L-XL (60-80kg) : Pinggang > 30 inci, pinggul > 38 inci, berat > 60 kg

LATEST! updated 19/9/2013 SLIMMING SUIT SAIZ XXL AVAILABLE 

CARA CUCIAN 
*Cucian tangan dengan sedikit sabun tanpa bahan pemutih atau mesin
Perah dengan lembut selepas di cuci dan biarkan kering di tempat sejuk/redup


Tuesday, November 15, 2011

World of AURALIFE


Laman web rasmi syarikat http://www.auralife2u.com/  ,

untuk penjualan produk daku guna fb company sendiri di http://www.facebook.com/ilhamOni 


 Auralife~introduced by En Hairy pada 1 November 2010.
Mulanye jatuh hati dgn 1 produk ni..LOSYEN PERLANGSINGAN.
So men'try' losyen tu bersama kopi.
Ini hasilnya selepas 3bln..memg berbaloi..tak perlu le melambakkan duit ke agensi2 slimming yg ribuan,ratusan belanjanya.
confident dgn slogan SLIM dan SIHAT !

Gambar sebelum itu pertghn tahun 2010 dgn berat 65kg 
Gambar after itu! turun 7kg setelah 3bln berhempas pulas hanya dgn 1 sapuan sekali sehari .  Losyen diguna pd tiap pagi dan secawan Aura Ceo coffee untuk sarapan pagi.
Feb 2011,sudah 59kg..walaupun dlm kuantiti yg sikit turun tp cukup memadai sebab sluar2 jeans n bju2 lama byk dah bleh pakai.walau blum capai target dihati,will fight it! 

BERIKUT DI BAWAH ADALAH BEBERAPA HOT PRODUK AURALIFE YG SAYE GUNA ,BERHASIL DAN DGN RASA SERONOK SHARE PADA SEMUA *-*


 AURA SHAPING LOTION 
~nama lain 'losyen pecah lemak,buang lemak '
~untuk hasil cepat guna 2kali sehari pada setiap pg n mlm 
(tapi saye yg agak suam2 rajin ni cuma pkai SEKALI JEK SEHARI tiap pagi slpas mandi)
~mula2 pakai memg terasa best sgt2..abis semua angin atas bwh kluar heeee .
~important is-wangi n tak melekit.

smpai skrg masih guna,tp bkn lg untuk perlangsingan ,hanya untuk pgganti minyk angin macam sakit pinggang ke,buang angin lebih2 dlm bdn tu ke
~last but not least! menghaluskan struktur kulit ..hmmm halusss  *-*




  

AURA CEO COFFEE 
~minum 2hari sekali, sblm bfast dan sblm sblm mkn malam
~mula dgn bismillah,selawat 3kali ,kacau arah lwn jam 7kali.knp 7kali?kan sistem tawaf kita 7kali.ambik berkat,inshaa Allah.
~kopi ni tak pahit ,minum niat untuk lebih kenyang bertenaga.
then,bila time mkn pun confirm tak bertambah dah sbb masih terasa kenyang .sbbnya?dlm kopi tu ada red yeast.
Yg pasti !walau mkn sikit,bdn tetap sihat bertenaga.  
~bg yg ada migrain! sgt dialu2kan minum kopi ni,sejat kafein!








 SABUN MUKA



~gambar original tanpa sebarang edit
~syukur! jumpe sabun muka tanpa bahan kimia yg mengurangkan kesan2 parut jerawat
~walaupun tak hilang sepenuhnyer,tp masih gagah memakainyer untuk mau dapat hasil yg lebih baik .
~saye dpt rasa kulit lebih tegang,halus,mulus gtu *-*






  TABLET AURA MINDA

~ ~sesuai untuk semua peringkat umur.
~tapi saye lebihkan kpd anak2,buat saye bile rasa2 nak demam/sakit kepala bru makan
~Sgt2 puas hati sbb hero2 saye sangat2 sihat walafiat ,buktinya dalam 6bulan ni cuma sekali kami berkunjung ke klinik,sbb tiada demam,slesema, batuk dan sewaktu dgnnyer.
PENGGANTI PANADOL= 'Imbangi daya ketahanan badan' 
~spesel pil ni ada tambahan SQ(kepintaran jiwa),
biasa kita dgr dfarmasi cuma ada IQ(kepintaran akal) dan EQ(kepintaran emosi)






  AURA PERFUME

~tiada perkataan lain selain dari 'WANGI !!
~ada byk jenis wangian dan byk kaler
~setiap kaler ada fungsi tersendiri    
                                                        
            UNGU- Semangat ingatan dan fikiran        
                   INDIGO-Keceriaan dan ketenangan              
                        BIRU-Hubungan dan pertuturan                                  
                             HIJAU-Kasih sayang dan ketenangan                            
                                              KUNING-keberanian                                              
                        JINGGA-Keghairahan dan potensi                                                                                                      MERAH-Mengimbangi pemikiran negatif dan emosi asas

                  

 he is.....DATUK DR HAJI FADZILAH KAMSAH selaku salah seorang perunding yg glamer sedang menandatangani perjanjian dgn pihak AURALIFE

Untuk keterangan lanjut berkaitan produk2 lain bleh terus ke link facebook di atas,saya ada disitu ,ini 5 di antara yg saya kerap gunakan sahaja ,byk lagi yg lain menanti 

*kemenangan bersama kesabaran, jalan keluar bersama cubaan dan kemudahan bersama kesulitan. Kadangkala kita lupa untuk berdoa untuk dibantu. Apabila berdoa, baru kita sedar bantuan itu ada dan dikabulkan. Maksudnya kena mencuba walaupun ada kesusahan. Kerana dalam kesusahan ada kemudahan

Monday, October 18, 2010

Kenali Siapa Kami




Assalam untuk semua ~
dah berkurun lama niat ati nak punyer blog sdiri tp always bz(kurg rajin sebetulnye).
Today 19/10/2010 starting everything tentang  aku,kau dan dia..
maksud di situ adalah 
~saye
   ~r'family 
~ibse.
R'family tu nama keluarga sbb ahli keluarga saye n husb semue bermula dgn huruf bertuah 'R' smpailer ke anak2 kami pun letak itu 'R' jugak..
IBSE? itu ler nama pendek kpd ILHAM BUDI SEJATI ENTERPRISEku..



Perniagaan anda bermula di sini"kata SSM
     Dah daftar? Ye En SSM   
  
          Biler kami daftar?  27/01/10 kat University Key Ell ,Hari yg we ol terpk nak register company tu ,kebetulan ada event ssm kat UKL.so,dgn tgh sakit mata time tu kami berdua cover pakai spects besau .
Nama syarikat ? ilham Budi Sejati Enterprise @ IBSE.Nama mcm bercinta kan.Sbnarnyer nak boh ilham budi ajer tp tak available ,tu yg add sejati .Nak mdpt the klasik name tu hubby bertapa smpai 4pg .

Fungsi ibse ? Supply ajer aper yg bleh supply janji HALAL punyer termasukler alat2 pejabat,mesin2 pejabat,stationery,home deco cam langsir2,wallpaper n mcm2 ler..aaa skrg 2010 dok excited supply TONER COMPUTER

Kedai? Sebelum ni,beroperasi di Num 9,Tingkat Bwh,Jln Sudirman 5,Temerlove.tau?ala..sebaris ngan Hepi Fried Chicken kat The Store..tp  lps bulan puasa aritu,owner mbik kedainyer for sale..so,kite let go aje brg2 yg ada. Skrg punye aktiviti,masih supply order dr regular cust.Yg tak bper regular tu dialu2kan cntct saye untuk mintak sebut harga.Sekian,Terima Kasih *-*



Rozaidy+Rohani+Raqib Danish+Rafdi Yusra='R' Family